Vår blåbärsnektar är lätt sötad med ekologiskt råsocker i stället för vanligt socker. Den innehåller hela 40% juice av ekologiska blåbär från Härjedalen. Finns på behändig flaska om 25 cl.


Vår rabarberlemonad är gjord på rabarber från Härjedalen och färskpressad citronjuice. Finns drickfärdig på 33 cl flaskor.

Drickfärdig lingondricka i 33 cl glasflaska. Gott och bekvämt. Perfekt som törstsläckare eller måltidsdryck. Njut den kall!

Som alla våra drycker innehåller den enbart naturliga ingredienser: Bär, socker och vatten.


Frisk blåbärssmak, utan överdriven sötma. En liten skvätt äppeljuice rundar av smaken. Massor med bär i varje flaska, men inga tillsatser som i alla Björnåsen-produkter.


En blåbärssaft som verkligen smakar blåbär! Som alla Björnåsendrycker innehåller den massor av nyttiga bär (60% juicehalt). Blandas 1+4.

Alla drycker innehåller enbart naturliga ingredienser: Bär, socker och vatten.

Högupplösta bilder för media:

Blabar_hog.jpg

Koncentrerad Lingondricka

Den ultimata törstsläckaren! Björnåsen lingondricka innehåller hela 60% juice av pressade lingon. Den blandas 1+4 och kommer i 50 cl flaska.

Alla drycker innehåller enbart naturliga ingredienser: Bär, socker och vatten.

Högupplösta bilder för media:
Lingon_hog.jpg


I sortimentet finns blåbär-, lingon- och rabarbersirap. Alla är goda som tillbehör till ost eller våfflor men användningsområdena är många fler. Prova t ex en kall sås på creme fraiche och lingonsirap eller att tillsätta sirapen i frostingen på kakor eller att ringla över en god glass. Bara fantasin sätter gränserna!

Kockgården Dryck AB
Gränsgatan 71
842 33 SVEG
Tel. 0680 100 11

Följ Björnåsen på facebook
E-post: info@kockgarden.se

English
Deutsch
Svenska